Calendari


Naix l’Espenta per finançar un projecte amb la Calçotada Popular de Mollerussa
dimarts, 20 de desembre de 2016 16:21
Espenta_2016._CartellSota el nom de L'Espenta. Concurs de projectes per la Calçotada Popular naix una nova iniciativa per afavorir i estimular la creació de nous projectes que dinamitzin i fomentin l'associacionisme de Mollerussa.

D'aquesta manera, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, l'Agrupament Escolta i Guia Cal Met, l'Associació 50 i +, l'Associació de Dones Albada, el Jovent de Mollerussa, l'Orfeó Renaixença i el Casal Popular l'Arreu, entitats organitzadores de la Calçotada Popular a Mollerussa, pretenen ampliar a totes les associacions, entitats i col·lectius de Mollerussa la possibilitat de presentar el seu projecte i rebre el suport econòmic de la Calçotada.

Així, fins al 31 de gener de 2017, totes les associacions, entitats i col·lectius amb seu social a Mollerussa i que realitzin les seves activitats a la capital del Pla, podran presentar les seves candidatures a través del formulari web http://bit.ly/espenta.

En aquesta primera edició de L'Espenta. Concurs de projectes per la Calçotada Popular es valoraran els projectes a partir del seu interès, la seva qualitat, els valors, el foment de la cohesió social, l'impuls al sentiment d'arrelament mollerussenc, la innovació, la singularitat i l'originalitat. A més a més, es busca promoure projectes conjunts i compartits entre diverses associacions.

La valoració dels projectes anirà a càrrec d'un jurat format per cinc persones professionals vinculades a diferents àmbits del món associatiu i de la ciutadania de Mollerussa, que escolliran les tres millors candidatures que seran sotmeses a votació popular el dia de la Calçotada Popular a Mollerussa, prevista pel diumenge 5 de març de 2017.

Cal recordar que la primera calçotada popular va permetre finançar la construcció dels gegantons en homenatge al Pepito Isanda i la Carme Capell, i la calçotada de l'any passat va permetre col·laborar econòmicament en els actes de la Capitalitat de la Sardana 2016