Calendari


El Casal l’Arreu lliura la Cistella dels nous gegants
dimecres, 14 de gener de 2015 00:00

El president del Casal Popular l’Arreu, Jordi Vives, ha lliurat al matrimoni de Sidamon Josep Antoni i Pepita la cistella de productes de la terra que aquest any tenia per objectiu recaptat fons per la construcció dels nous gegants de Mollerussa, el Pepito Isanda i la Carme Capell. El matrimoni va resultar guanyador amb el número 614, al coincidir amb terminació del primer premi de la Grossa de Cap d’any.

El Josep Antoni i la Pepita de Sidamon són els guanyadors de cistella de productes de la terra i amb valors socials elaborada per l'Associació Alba de Tàrrega formada per Arrugats de xocolata i Neules d'El Rosal, Vi blanc de Seré, Vi escumós jove i Oli Verge Extra de Marges ecològic de L'Olivera, Formatge suau de la Segarra, Torró dur Alemany, Sambucus orenga de la Cooperativa Social Mas Vinyoles, un Molinet de sal rosa de l'Himàlaia del grup cooperatiu TEB, Ametlles de xocolata caramel·litzades Roig, un quadre al·legòric de la sardana pintat pel Pepito Isanda, un quadre floral obra de la Carme Capell, unes espardenyes catalanes gentilesa de la Sabateria Melgosa, un tió de nadal i una samarreta del Casal Popular l’Arreu.

En aquesta campanya, també, hi participen diferents entitats on el Pepito i la Carmen havien col·laborat com l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, l’Associació de Dones L'Albada, l’AEiG Cal-Met i l’Orfeó Renaixença. Entre totes les entitats, s’ha recaptat 1.351,94€ que aniran destinats íntegrament a la construcció dels nous gegantons per la ciutat de Mollerussa. Properament, la secció gegantera del Casal l’Arreu proposarà noves activitats per poder finançar el projecte, pressupostat en més de 3.000 euros.

Cistella2014